• Evenemang idag
Lördag
20
Januari 2018
Folkets Hus Skelleftehamn Skellefteå

Tobias Wallin: Smooth Fox

Anmälan öppnar 1 aug 18:00
Avancerade foxkurs med Smooth fox hos Skellefteå Dansklubb

Den 20-21 Januari 2018 Denna gången har vi bjudit in Tobias Wallin (bl.a. från Lets dance) för att hålla kurs Smooth fox.

” Smooth Fox är ett begrepp för en dans som påminner starkt om den klassiska socialdansen Foxtrot och mycket riktigt använder sig av dess grund. Däremot så handlar denna dans främst om att kunna föra vår partner på ett tydligt sätt och även att kunna bli förd. Men även utveckla förmågan att förflytta sig tillsammans i paret så dansen blir mjukare och mer flytande.
Vi har steg och figurer som vi utgår från men det är inte vad dansen handlar utan vi jobbar mer med musiken, känslan, rytmer och lead and follow. Dansen blir på så sätt innovativ och personlig då vi kan – med rätt förning – skapa helt egna steg utifrån de tekniker vi kommer att jobba med.
Denna dans kommer att lära er pardans ”punkt”. All teknik vi lär oss går lätt att applicera i alla pardanser med kroppskontakt. ” / Tobias

Tobias och Helena kommer att hålla i ca 80% av helgen .
SDK:s ledare Göran & Anki Stenman håller i 20 % av helgen

Förkunskaper
Kursen är för dig som dansat fox några år och vill utveckla dina danskunskaper. Du behöver vara van dansare för att kunna tillgodogöra dig alla momenten under helgen. Vi förutsätter att du kan snurra åt båda hållen, har koll på takt och har en god grundteknik. Du vill utvecklas!

Tider Lö 10:00 -16:00 Sö 10:00-16:00
Återkommer med info om ev. dans lö kväll. Blir det inte live-orkester ordnar vi nåt med Spotifyzz (om det blir live orkester ingår det ej i kurspriset)
Mat: I kurspriset ingår lunch lördag och söndag.
Ange veg . eller ev. allergier. Detta måste anges redan vid anmälan.

Fika/ Kaffe: Kommer att finnas till försäljning för en billig penning. Det ingår inte i kurspriset. Ta gärna med mindre valörer.

Medlem i Skellefteå danklubb 700 kr / person inkl. 2 luncher.
Ej medlem i Skellefteå dansklubb 900 kr / person inkl 2 luncher.

Anmälan görs till goran.stenman@gmail.com
Anmälan öppnas 1 aug kl 18.00.
OBS! Vi går strikt efter den tid som gmail registrerar. Så anmälan som kommer in innan kl 18.00 kommer ej att räknas. Vi eftersträvar jämna par. Singelanmälda paras ihop eftersom anmälningarna kommer in.

Vid anmälan skall följande anges:
Smooth fox och
Namn:
Om du vill gå som förare / följare:
Telefonnummer:
Ev matallergier eller om du önskar vegetariskt.

Vi kommer att bekräfta din anmälan och då får du också betalningsinformation. Där kommer också att framgå att det är en anmälningsavgift på 200 kr / person. ( resterande del betalas senast en månad innan kurstillfället. Ex 500 kr för medlemmar).

Om en i ett anmält par inte kan delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne själv inte kan hitta en ersättare. Under kursen flyttar vi runt som brukligt.

Välkommen :) / Skellefteå Dansklubb.

I siffror

102 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

331 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Skelleftehamn). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tobias Wallin: Smooth Fox, Folkets Hus Skelleftehamn

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars