• Evenemang idag
26-27
Jan 2018
Medlefors Folkhögskola & Konferens Skellefteå

Yogaretreat

Yogaretreat på Medlefors
Innehåll:
Varva ner efter julstressen hos oss under två sköna vinterdagar. Vi börjar fredagsaftonen kl. 17.00 med middag, yoga, meditation och testund. Därefter avkoppling i stillhet i vår relaxavdelning där du kan basta eller bara känna ron innan natten kommer. Somna gott och ostört i fräscht enkelrum.


Lördag morgon inleder vi med ett yogapass följt av en god frukost. Därefter fortsätter vi på temat återhämtning och energiboost med yogan som redskap. Vi låter Medlefors kök bjuda på en god vegetarisk lunch och efter ytterligare ett avsnitt med yoga avrundar vi dagen klockan 15:30 och återvänder ut i tillvaron, nedvarvade och med nya intryck.

Vi kommer att pröva både dynamiska och mer stillsamma yogaformer. Har du någon skada eller annan begränsning så hör av dig innan du bokar så att vi vet hur vi kan guida dig på ett bra sätt.

Yogalärare AnnCharlott Pavval och Annelie Nygren leder dig under dagarna på Medlefors

Information:
Begränsat antal platser. För frågor runt kursens innehåll, kontakta: AnnCharlott Pavval på 0910-575 35 eller mejl: ann-charlott.pavval@medlefors.se

Anmälan:
Anmäl dig senast den 20 december 2017 via mejl till: anmalan@medlefors.se
OBS! Anmälan är bindande

Ange koden YOGARETREAT JAN1 samt namn, personnummer, adress, mobilnummer och epost. Om du har önskemål om specialkost och/eller handikappanpassat rum anger du det så att vi kan möta dina behov på bästa sätt.

Kostnad: 1 500 kr. I priset ingår middag fredag, övernattning i enkelrum, frukost, vegetarisk lunch. Sista betalningsdag 10 januari 2018

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

66 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
Boenden närmast Medlefors Folkhögskola & Konferens natten mellan 22 och 23 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Medlefors Folkhögskola & Konferens). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Yogaretreat, Medlefors Folkhögskola & Konferens

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari