Söndag
26
Augusti 2018
Skellefteå

Heldagsvandring till Risböle fäbodar

26 aug: Heldagsvandring till Risböle fäbodar
Vi vandrar den stig som Risbölebönderna vandrade med sin kreatur till fäbodarna på Storön för höstbetet. Under vandringen får vi höra om hur det var att leva på en fäbod men även hur stuglivet växte fram i Bäckfjärden. Väl framme belönas vi med svampsoppa. Vägen tillbaka till start följer samma väg som mjölken från fäbodarna gjorde, med båt över fjärden (båt ingår). Samling i Risböle, följ skyltningen när du kommer till byn. Vandringen är på cirka 10 km. Ta gärna med eget fika.

Endast förköp.
Biljetter säljs på www.ticketmaster, Nordanå receptionen och Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515, adress Trädgårdsgatan 7.
Barn under 12 år är gratis, men behöver fribiljett som hämtas på Skellefteå Turistcenter eller kan mejlas.
Arrangör är Skellefteå kommun i samarbete med Skellefteå museum, Visit Skellefteå, Skelleftebygdens berättarförening och ett antal eldsjälar.
Alla vandringar sker på egen risk.

Biljetter & tider

Söndag 26 Augusti 2018 10:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

36 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Heldagsvandring till Risböle fäbodar, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti