• Evenemang idag
Söndag
24
Februari 2019
Hallen - Nordanå, Skellefteå Skellefteå

Rhythmania - dansföreställning

Rhythmania - har rötter i folkmusiken och inspireras av folkdansen.
Denna spännande dansproduktion är skapad ur Anna Öbergs personliga och koreografiska resa in i folkdansen. Musiken är specialskriven av cellisten, violinisten och riksspelmannen Anders Löfberg.

Genom den folkliga dansen och musikens förhållande till puls och rytm rör sig Rhythmania i spänningsfältet mellan tvingande begränsningar och upprepade utbrytningsförsök. I föreställningen står såväl det konstnärliga som personliga risktaganden i fokus och där dansen och musiken ständigt utmanar varandra.
Tvådelad helkväll
Under denna helaftons första akt ger den prisbelönta dansaren och koreografen Anna Öberg en inspirerande och lekfull introduktion till den traditionella folkdansen och sitt konstnärliga förhållningssätt till den. Andra akten fortsätter i Rhytmania, en passionerad och personlig föreställning i spänningsfältet mellan påtvingade begränsningar och upprepade försök där dansen och musiken ständigt utmanar varandra.
1 timmar 30 minuter (inklusive 20 min paus
Arr: Skellefteå kommun

Biljetter & tider

Söndag 24 Februari 2019 14:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

15 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hallen - Nordanå, Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rhythmania - dansföreställning, Hallen -  Nordanå, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari