• Evenemang idag
Söndag
23
Juni 2019
Skellefteå

Majorskan, prosten och lindanserskan

Kom till gamla hamnen i Ursviken. Kom och lyssna till en berättelse som utspelar sig vid mitten av 1800talet. Om Lovisa von Post som lämnar sitt adlig arv i Västmanland för att bedriva skeppshandel i Skellefteå, om prosten som ville ha en stad och om en tysk cirkusmusiker som förälskar i cirkusdirektörens dotter.
Jan Sehlstedt från Skelleftebygdens berättarförening berättar. Välkomna!
//Så hittar du! Kör Skelleftehamnsleden ner mot Skelleftehamn och sväng av mot ön i Ursviken. Du kan parkera efter Kanotstigen, öster om kanotudden. Vi kommer att samlas nere vid vattnet där berättelsen tar sin början.//
Sommarens berättarvandringar visar upp dolda sidor av platserna som omger oss. Varje söndag under sommaren kan du uppleva en ny berättarvandring. Vandringarna börjar kl. 14.00 och tar ca en timme om inte annat anges. Barn under 12 år går gratis om inte annat anges, men behöver fribiljett som bokas på Skellefteå Turistcenter p.g.a. begränsat antal biljetter.
Alla vandringar sker på egen risk.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

50 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Majorskan, prosten och lindanserskan, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti