• Evenemang idag
Söndag
28
Juli 2019
Skellefteå

Bland stormän och pigor i 1600-talets Fällfors

En berättarvandring som börjar vid kyrkparken, tar oss förbi den karaktäristiska Hästskosjön och Fällforsen och slutar vid bronstatyn över laxfiskaren. En berättelse om dåtidens mäktiga män, deras stordåd, deras illgärningar och en modig piga som förändrade allt med livet som insats. En historia som ligger rätt i tiden. Det är ingen dum ide att ta med fika och avsluta vandringen med en pratstund. Samling vid Fällfors kyrka. Berättarna är Åsa Lindström Öberg.
Sommarens berättarvandringar visar upp dolda sidor av platserna som omger oss. Varje söndag under sommaren kan du uppleva en ny berättarvandring. Vandringarna börjar kl. 14.00 och tar ca en timme om inte annat anges. Barn under 12 år går gratis om inte annat anges, men behöver fribiljett som bokas på Skellefteå Turistcenter p.g.a. begränsat antal biljetter.
Alla vandringar sker på egen risk.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

51 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bland stormän och pigor i 1600-talets Fällfors, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti