• Evenemang idag
Lördag
2
November 2019
Nordanåteatern Skellefteå

Abbey road 50 år!

Abbey Road 50 år!
Skellefteås egna Beatles band The Bottles gör en storslagen hyllning av The Beatles mästerverk Abbey Road 50 år.

Supportact: Saga&Hans
The Bottles är musikerna bakom A tribute to The Last Waltz och hyllningen av David Bowie som nu ger sig på The Beatles mästerverk Abbey Road. Bandet kommer att spela hela Abbey Road skivan i den låtordning som mastertapen var. Låtar som Come Together , Something ,Oh darling är några låtar du kommer att få höra. The Bottles har bland annat spelat på The Cavern Club i Liverpool där The Beatles spelade 292 gånger
Bandet: Olav Markstedt, Johan Nordlander, Magnus Bergner, Erik Holmström, Thomas ”Linge” Lindgren och Elin Lindström
Support act Saga Eserstam &Hans Ericsson
De kommer att tolka sina favoritsånger från Beatles låtskatt med finstämd sång och känsligt gitarrspel. Saga, känd från både sång och teaterscenen med bla annat sin Siv Malmqvist tolkning och nu senast Fishtank Mama.Hans, gitarristen med förflutet i bla bandet Darcy där även Saga medverkade.
Gästerna
Per Strömbro är en skönsjungande numera Skelleftehamnare. Det egna bandet The Songsters och en hel del soloframträdanden i olika konstellationer har gjort honom till en stark lokal musikprofil.
Magnus Kärnebro med förflutet i band som Gypsy sons of Magic, Black Bonzo och nu i Gin Lady och det nystartade rock`n roll bandet Sheriffen. En sångare i högsta ligan.
Julia Hjelm en lång sångkarriär bakom sig som numera från och till är med i bandet Grand 95 från Boliden. Hon har även medverkat på deras senaste skiva och kommer att vara med även på den kommande.
Anders Hettinger, Storyteller
Anders kommer att berätta små anekdoter om låtarna och från händelser under inspelningen av Abbey Road skivan som blev deras sista gemensamma inspelning.
Konserten är 2 timmar inkl. 30 minuter paus,
Insläpp kl. 18:30.
Arrangör: Newgrey Production AB

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nordanåteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Abbey road 50 år!, Nordanåteatern

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December