• Evenemang idag
Tisdag
21
April 2020
ANDERSTORPSSALEN Skellefteå

BABBEN MÖTER FRISTORP - ETT MÖTE I MUSIKENS OCH HUMORNS TECKEN

BABBEN MÖTER FRISTORP – ett musikaliskt och humoristiskt möte
Göran Fristorp och Babben Larsson bjuder på ett unikt möte tillsammans med pianisten Hansa Berg. Det blir en härlig blandning med personliga musikaliska favoriter, stämsång och humor.

Babben och Göran inledde sitt samarbete för tre år sedan. Då kände de inte varandra men båda hade beundrat den andre, lite på avstånd. Tillsammans satte de ihop en föreställning som rymmer såväl Evert Taube som amerikanskt 70-tal, stand up-comedy och sit down-tragedy. Det blev succé direkt med fullsatta hus och fina recensioner. "Babben och Fristorp glänste i Virserum", skrev Barometern, "Olika men på samma våglängd", skrev Gotlands Tidningar och "Roligt mellansnack och samstämmiga artister", skrev BLT.
2020, när Göran Fristorp firar 50 år som artist, tar Göran och Babben sitt samarbete vidare, den här gången på en rikstäckande turné.
- Göran sjunger fantastiskt och spelar gitarr i världsklass. Han är bra på riktigt. Det är så roligt att vi samarbetar och jag är mäkta stolt över den här konserten vi skapat tillsammans, säger Babben Larsson.
-Jag har alltid gillat Babbens humor. Hon lyckas som få andra av hennes kollegor hålla en stadigt hög nivå på det hon säger och gör. Men vad färre känner till är att hon dessutom har en fantastiskt sångröst, säger Göran Fristorp

GÖRAN FRISTORP FIRAR 50 ÅR SOM ARTIST 2020.
www.gyllenepromotion.se
Längd: ca 90 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Biljetter & tider

Tisdag 21 April 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

323 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
Boenden närmast ANDERSTORPSSALEN natten mellan 11 och 12 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ANDERSTORPSSALEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BABBEN MÖTER FRISTORP - ETT MÖTE I MUSIKENS OCH HUMORNS TECKEN, ANDERSTORPSSALEN

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj