• Evenemang idag
Lördag
3
Oktober 2020
Folkparken, Skellefteå Skellefteå

Chris Kläfford m.fl. Skellefteå

CHRIS KLÄFFORD till folkparken i Skellefteå 3 oktober!
Golv (sitt & stå) - alkoholservering (åldersgräns 18 år)

Övervåningen - alkoholfri (13 år med målsman)
Program:
19.30 - Mats Bergqvist rivstartar med musikunderhållning
20.15 - Chris Kläfford med stor produktion & band
21.30 - Partybandet Tjocksmock underhåller kvällen ut
----------------------------------------
Sommaren 2019 åkte Chris Kläfford med som förband på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Samtidigt gjorde han storsuccé i America's Got Talent där han tog sig hela vägen till semifinal. I början av sommaren släppte han EP:n "Something Like Me" som följdes upp av senaste singeln "If Not With You, For You".
Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten. Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han stannar inte där, under hösten gav han sig ut på en större turné, "The imagine tour " med fullt band och stor produktion och släppte även singeln ”Sick”.
Mats Bergqvist
Framröstad av bland annat Christer Sjögren, Kristin Amparo och Andreas Weise till Skellefteås alldeles egna Sinatra. Mats är en underhållare med massor av rutin i bakfickan. Som förband till Chris Kläfford kommer Mats plocka fram det bästa han har att bjuda på, allt för at du ska få en helt fantastisk kväll och ett minne för livet! Det blir blandade stilar för alla åldrar.
Tjocksmock
- är partybandet från Skellefteå som levererar ett riktigt party med fantastisk ljud & stor ljusshow! Har lagt grundstommen med musik i 90-tals träsket och där med all sköna hits. Vi blandar det med en gnutta hits från 80-talet, och några gnuttor hits från nutiden och vips har vi TjockSmock!
Åldersgräns 18 år
Evenemanget görs i samarbete med Studieförbundet Sensus & Folkparken Skellefteå.
Konserten är ca 2 timmar, ingen paus.
Insläpp 30 minuter innan konserten börjar.
Rullstolsplatser och ledsagare bokas på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515. 1 fri ledsagare ingår vid bokning av rullstolsplats.
Arrangör: Northevent AB

Biljetter & tider

Lördag 3 Oktober 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

380 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
Boenden närmast Folkparken, Skellefteå natten mellan 14 och 15 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparken, Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Chris Kläfford m.fl. Skellefteå, Folkparken, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj