• Evenemang idag
Onsdag
9
Juni 2021
Öbergsleden Skellefteå

Naturvandring Öbergsleden

Biljetter säljs till 8/6 kl. 18.00.
Ungefär en mil öster om centrala Skellefteå ligger Öbergsleden som går i varierad terräng längs med småävarna och innervikfjärdens delta och senare upp till Öberget.

Vandringen tar oss från skolan i Stackgrönnan, upp till Öberget och tillbaka till Stackgrönnan. Småälvarna bjuder på ett väldigt rikt naturliv med häckande sjöfåglar, insekter efter vattenbrynet och har vi tur får vi se en bäver stillsamt simma efter älven.
Vi kommer främst att göra korta stopp under vandringen för att berätta om djurlivet kring deltat. Innan vi tar en paus för lättare fika som vi bjuder på kommer en brantare del upp på Öberget där det finns en grillkåta med utsikt över fjärden. Vi tar andra sidan av leden ner till deltat igen för att påbörja vår vandring tillbaka till skolan i Stackgrönnan.
Guide är vildmarksguiden Niklas Mossberg.
Deltagarna tar sig med egen transport till skolan i Stackgrönnan där det går att parkera kvällstid när skolan är stängd. Minimum 8 personer. Kängor eller stövlar är att rekommendera då det bitvis kan vara blött. Vi bjuder på lättare fika under turen.
Barn 0-12 år gratis, behöver fribiljett, kontakta Skellefteå Turistcenter för mer info.
Turen är ca 3 timmar.
Max antal deltagare är 8 stycken utifrån rådande restriktioner, kan ev. ändras framöver.
Arrangör: Birki Skog

Biljetter & tider

Onsdag 9 Juni 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

10 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Öbergsleden). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Naturvandring Öbergsleden, Öbergsleden

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni