Oavsett om du är intresserad av musik eller komik bjuder Skellefteå på gott om alternativ att välja mellan. Kolla in några av årets mest populära evenemang.

Thomas Järvheden – 23 mars

Thomas Järvheden är en av landets mest rutinerade underhållare, och är såväl ståuppkomiker som sångare. Med “Sveriges Roligaste Konsert” turnerar han i Sverige och den 23 mars har turen kommit till Nordanåteatern i Skellefteå.

Henrik Schyffert – 20 april

Humorvåren fortsätter i Skellefteå när Henrik Schyffert tar plats på scen på Sara Kulturhus den 20 april. Efter en fem år lång paus återvänder den folkkära komikern till stand-up-scenen med sin turné “Schyffert Forever”.

Tomas Andersson Wij – 2 maj

I slutet av januari släppte Tomas Andersson Wij sitt senaste album och under våren ger han sig ut på turné. Artisten har nu varit verksam i 25 år och den 2 maj bjuder han på konsert på Sara Kulturhus i Skellefteå. Här kan du köpa dina biljetter

Tommy Körberg – 8 augusti

Tommy Körberg har en av landets största röster, och om du vill se honom på scen ges chansen den 8 augusti på Sara Kulturhus i Skellefteå. Hans turné Grand Finale har tidigare spelats för utsålda hus i både Stockholm och Göteborg, och nu återvänder sångaren alltså till scenen.

Batra & Glans – 20 september

Efter att idéen dök upp för 30 (!) år sedan är det nu äntligen dags för David Batra och Johan Glans att göra en scenshow tillsammans. Under kvällen kan du räkna med sketcher, stand-up och improvisation – den 20 september uppträder duon på Sara Kulturhus.