• Evenemang idag
Söndag
27
Oktober 2019
Nordanåteatern Skellefteå

Imitera! solo med Anders Mårtensson

Imitera! solo
Nu är Anders Mårtensson tillbaka med alla sina träffsäkra imitationer. 2012 turnerade Anders i Riksteaterns regi med föreställningen Imitera! som uppmärksammades i TV4 och spelades i hela landet. Vi har sett honom i Kristallenbelönade humorprogrammet Partaj och även i Solsidan senaste säsongen. Nu är han här med uppdaterad föreställning med både gamla och nya figurer och vässande texter.

Vi får möta alla hans figurer och personer från förr och nu. Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Cornelis, Lasse Berghagen är några av de som gestaltas med glimten i ögat, med både humor och allvar och ibland kusligt likt..! "Gestaltningen av Körberg var magnifik!" - Alekuriren",
"Likheten är slående" - GT,
"Minnesvärda imitationer som värmer rakt in i hjärtat! Cornelis är klockren!" Folkbladet

"Underbara imitationer. Med värme, humor och mycket kärlek gör Anders små korta nedslag i en annan människas röst och karaktär. Fantastiskt helt enkelt. Alla som gillar att skratta borde se och höra Anders. Jag lämnade showen med ett stort leende på läpparna och en uppvärmd själ."
Tack!
Catarina Bäckstrand
Uppvidinge riksteaterförening

Medverkande: Anders Mårtensson

Konstnärligt team: Anders Mårtensson, Anders Wällhed
Fotograf: Kaj Grönberg

Arrangör: Skellefteå Riksteaterförening

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober