• Evenemang idag
Söndag
31
Oktober 2021
Sara Kulturhus Skellefteå

Yellowjackets

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster Call Center 0776-70 77 77
Yellowjackets

Den jazzälskande norrlandspubliken kan se fram emot hösten 2021 då Yellowjackets spelar på Sara kulturhus. Bandet har varit den kreativa kraften inom jazzfusionfältet sedan 1981 och nominerats inte mindre än 17 gånger till en Grammy Award. Skellefteå blir det enda stoppet i norra Sverige som den amerikanska jazzkvartetten gör under sin Europaturné.
Yellowjackets har vunnit två Grammys och har nästan 30 album på sin meritlista. Albumet ”Raising Our Voice” (2018) bevisar att bandmedlemmarnas kreativitet är outtömlig. Idag består bandet av grundaren Russel Ferrante (tangenter), veteranerna Bob Mintzer (sax), William Kennedy (trummor) och Dane Anderson (bas).

Våra besökare och medarbetares säkerhet och hälsa är alltid högsta prioritet och vi gör allt vi kan för att Sara kulturhus ska vara en så trygg plats som möjligt. Vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer.
Spellängd: 75min
Insläpp: kl. 18:00

Biljetter & tider

Söndag 31 Oktober 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Yellowjackets, Sara Kulturhus

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober