• Evenemang idag
Söndag
3
Juli 2022
Skellefteå

Brönet i Lund - berättarvandring

Bland kloka gummor, spelemän, barfotaskomakare och tusenkonstnärer i Lunds Brönet.
Häng med på en guidad vandring upp på en av Skellefteås tidigast bebodda platser. Du får vandra på uråldriga stigar, skåda läkeörterna längs en av våra äldsta landsvägar och känna historiens vingslag.
Hör berättelser om människor som runt förra millennieskiftet satte avtryck i bygden med sin obändiga vilja att skapa någonting bättre och förmågan att skåda in i framtiden.
Turen tar två timmar, är cirka 4 km och går igenom bitvis oländig terräng med stigning första halvan. Vi pausar för medhavt fika längs vägen.
Medtag rejält med vatten, eget fika och gärna något att sitta på. Tänk på att ha myggmedel, stadiga skor och gärna långbyxor.
Berättare och guide: Åsa Lindström Öberg
Var: Samling på gårdsplanen vid tidigare Bärrenseriet, Lund 18 vilket ligger till höger direkt efter Lunds kyrkogård när du färdas från Sunnanå.
Arrangör är Skellefteå kommun i samarbete med Skellefteå museum, Visit Skellefteå, Skelleftebygdens berättarförening och ett antal eldsjälar.

Biljetter & tider

Söndag 3 Juli 2022 14:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

19 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skellefteå). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Brönet i Lund - berättarvandring, Skellefteå

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli