Onsdag
7
September 2022
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Victor Leksell

Den 7 september gör stjärnartisten Victor Leksell turnéstopp i Skellefteå och på Sara kulturhus. Låtar som ”Svag” och ”Eld & lågor” har avlöst varandra på radion och han har snabbt kommit att bli en av Sveriges absolut största artister. Efter en längre tids uppehåll från livescenen blir konserten ett efterlängtat möte för många fans.
Victor åker äntligen ut på Sverigeturné efter uppehållet från livekonserter. Artisten har dessutom nyligen släppt ny musik, singeln "Hela världen är min”. En livsbejakande och känslofylld låt med ett energifyllt driv. Och det är just känslorna som tar stor plats i artistens låtar – en anledning till att hans musik gjort ett starkt intryck på det svenska folket.

Grammisvinnare med miljontals spelningar
Inte ens 25 år fyllda och Victor är redan en väletablerad artist. Hans låt ”Svag” slog 2020 rekord som den mest streamade svenska låten och två år senare ligger den fortfarande på Spotifys topp 50-lista. Idag har flera av hans låtar över 300 miljoner spelningar på streamingtjänsten.

I fjol tog Victor hem flera grammisstatyetter, bland annat priset som årets artist. I år är han återigen grammisnominerad tillsammans med Miriam Bryant, i kategorin årets Låt, för ”Tystnar i luren”.
Välkommen till Skellefteå!
Insläpp från kl 19:00
Ståplats: Åldersgräns 13 år. Ej ok för barn under 13 år oavsett målsmans sällskap.
Sittläktare: Barn under 13 år får gå på konserten i målsmans sällskap.

Biljetter & tider

Onsdag 7 September 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Victor Leksell, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti