Fredag
14
Oktober 2022
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Andreas Lundstedt - FREEDOM - The Music of George Michael

Vem passar bättre att tolka George Michaels mästerverk och underfundiga texter än Sveriges discokung Andreas Lundstedt? Han har inspirerats sceniskt av George Michael under hela sin karriär och kommer nu med en konsert full av energi och glädje som varvas med tillbakalutad njutning till några av världens mest välkomponerade hits.
George Michael var en av popens stora på 1980- och 90-talen. Först som tonårsidol med Whams ”Wake me up before you Go-Go”. Sedan tog pop-karriären nytt kliv med plattan "Faith" 1987. Han skrev både känsliga ballader som "Careless Whisper" och "Father Figure", samtidigt som han producerade danslåtar som ”Freedom ´90” och ”I want your sex”.
Efter att ha underhållit oss i mer än 25 år som både soloartist och som basen i Alcazar står Andreas Lundstedt kvar med sin energi och glädje som smittar av sig. Nu är han redo att ge nytt liv till George Michaels magiska låtskatt - det blir en musikalisk explosion av glädje, kärlek och energi!
Åldersgräns: 13 år, även i målsmans sällskap.

Biljetter & tider

Fredag 14 Oktober 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Andreas Lundstedt - FREEDOM - The Music of George Michael, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli