• Evenemang idag
Måndag
17
Oktober 2022
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz

OBS! NYTT DATUM!
Köpt biljett gäller till det nya datumet eller återlöses senast 24/2 2022. Mer info har mejlats till alla biljettköpare den 25/1 (till den mejladress som användes i samband med biljettköp).

-----------------------------------------------------------
William Spetz i ny egenskriven föreställning – vårdcentralskomedin Hjälp mig inte
Hjälp mig inte är en scenisk storm där allt det där du aldrig trodde kunde hända på en vanlig svensk vårdcentral händer. När de två karaktärerna patienten Marcus (William Spetz) och allmänläkaren Lennart (Sven Björklund) möts för att tala om antidepp förvandlas ett grått undersökningsrum snart till en boxningsring av hawaiipizza, fejkade ångestattacker och discoglittrande duetter. Marcus trodde att han skulle få hjälp att trappa ner på tabletterna, men Lennart visar sig bära på en rad hemligheter som istället triggar dem båda att agera mot konstens alla regler.
Hjälp mig inte är William Spetz första egenskrivna pjäs sedan den kritikerrosade föreställningen ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” från 2016. Manuset är fiktivt men berättelsen är inspirerad av personliga erfarenheter från William Spetz själv och hans närmsta vänner.
Längd: ca 90 min, ingen paus
Åldersgräns: 11 år
Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!

Biljetter & tider

Måndag 17 Oktober 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December