• Evenemang idag
Fredag
9
December 2022
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Min Sanna Jul – Sanna Nielsen

Stor julkonsertturné vintern 2022
I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!
Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.
Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!
Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain
Se hela turnéplanen och läs mer på: www.showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/
Längd ca 90 min, ingen paus.
Åldersgräns: 5 år i målsmans sällskap (rekommenderas från 13 år).

Biljetter & tider

Fredag 9 December 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Sara Kulturhus Scen 1
Fredag 3 Februari 2023
I siffror

105 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Min Sanna Jul – Sanna Nielsen, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari