• Evenemang idag
Fredag
3
Februari 2023
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Gott och Blandat

Gott & Blandat Två delar After Shave, en hel del Galenskap samt en Ofattbar Orkester i två akter och en paus. Totalt två och en halv timme. Gott & Blandat är en föreställning där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän. Gubbar vi känner igen och kanske även lite nya figurer dyker upp. Men dom tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Dom hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sen dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med den Ofattbara Orkestern. Jan Guner, Lars Moberg, Måns Abrahamsson och Jan Corneliusson.
Insläppstid kl: 18:00
Start kl: 19:00
Spellängd: ca. 2 timmar och 30 minuter
Rullstol- och ledsagarbiljett bokas via tillgänglighetslinjen på: 0776 70 77 77.
Ledsagare köper biljetten på ordinarie pris.
Arrangör: Artistkontoret AB

Biljetter & tider

Fredag 3 Februari 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

88 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gott och Blandat, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari