Fredag
3
Februari 2023
Sara Kulturhus Scen 1 Skellefteå

Gott och Blandat

Gott & Blandat Två delar After Shave, en hel del Galenskap samt en Ofattbar Orkester i två akter och en paus. Totalt två och en halv timme. Gott & Blandat är en föreställning där Per Fritzell och Jan Rippe släpper loss sina gubbar i full frihet efter ett drygt år i karantän. Gubbar vi känner igen och kanske även lite nya figurer dyker upp. Men dom tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Dom hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sen dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med den Ofattbara Orkestern. Jan Guner, Lars Moberg, Måns Abrahamsson och Jan Corneliusson.
Insläppstid kl: 18:00
Start kl: 19:00
Spellängd: ca. 2 timmar och 30 minuter
Rullstol- och ledsagarbiljett bokas via tillgänglighetslinjen på: 0776 70 77 77.
Ledsagare köper biljetten på ordinarie pris.
Arrangör: Artistkontoret AB

Biljetter & tider

Fredag 3 Februari 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gott och Blandat, Sara Kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli