• Evenemang idag
Lördag
18
November 2023
Hallen Skellefteå

Barnteater: Alla får åka med

Biljetter säljs här på Ticketmaster och på Skellefteå Turistcenter fram till lördag 18/11 kl. 13.00 och sedan säljs kvarvarande biljetter vid entrén.
Boulevardteatern
En liten flicka kör i sin blå lastbil. Hon tar med sig många passagerare; en hängig tomte, en grubblande gris, en pojke som ramlat, en frusen hund och en ledsen nalle. Tillsammans far de hem till flickans hus och har saftkalas. Föreställningen “Alla får åka med” bygger på Anna-Clara Tidholms bilderbok för de allra minsta. En föreställning om empati, gemenskap och mångfald och vikten av den enkla, vardagliga samvaron. Att vara olika är bra!
Åldersgrupp: Från 2 år.
Föreställningens längd: 30 min
Insläpp: 10 minuter innan föreställningen börjar
Barn under 1 år som sitter i medföljande vuxens knä har fri entré och behöver ingen biljett, det gäller ej vid fullbokat evenemang p.g.a. brandföreskrifter.
Rullstolsburen betalar ordinarie pris. Ledsagare till rullstolsburen har fri entré som löses hos Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510.
Arrangör: Boulevardteatern och Skellefteå kommun/Kultur- och biblioteksavdelningen

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnteater: Alla får åka med, Hallen

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December