• Evenemang idag
Söndag
26
November 2023
Sara kulturhus Scen 2 Skellefteå

Jul med Solala och Skellefteå kammarkör

Efter det succéartade turnéstoppet på Sara Kulturhus stora scen i vintras återkommer Solala till samma scen för en julkonsert tillsammans med Skellefteå kammarkör. Kom och låt dig absorberas av julstämningen när den vokala powertrion och den snart anrika kören bjuder på framför allt Solalas egna jularrangemang men även musik av och med Skellefteå kammarkörs egna.
Solala är en svensk a cappellagrupp från Göteborg som sedan 2012 nått uppmärksamhet genom sina videos på Youtube och Facebook där de i köksmiljö sjunger egna arrangemang på kända sånger och spelar på diverse köksartiklar. De har släppt fem studioalbum varav det senaste innehåller egenskriven musik. De har även medverkat i Allsång på Skansen samt gjort covers ihop med kända artister i Solala Sessions.
Skellefteå kammarkör bildades 1971 av musikprofilen Henry Åkerlund och blev snabbt en institution i Skellefteås kulturvärld. Genom åren har kören samarbetat med en rad kända artister, bland annat Chess-ensemblen, Ray Charles, Nils Landgren, David Lindgren och flera andra stora och mindre körer. Repertoaren är bred - kören ger sig an allt från visa och pop & rock till konstmusik, klassiskt och kyrkomusik. Kören har även deltagit i ett stort antal internationella körfestivaler och -tävlingar. Konstnärlig ledare och dirigent är sedan 1987 den prisbelönte körledaren Leif Åkesson.
Åldersgräns:
Rekommenderat för barn över 7 år, yngre medföljer i målsmans sällskap.


Bra att veta inför ditt besök:
Åldersgräns: Rekommenderat för barn över 7 år, yngre medföljer i målsmans sällskap.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget.
Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer på sarakulturhus.se
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas.
Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 2). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jul med Solala och Skellefteå kammarkör, Sara kulturhus Scen 2

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December