• Evenemang idag
Tisdag
28
November 2023
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

TÄNK: Monica Lindgren - Lyckligare nu

TÄNK: Monica Lindgren - Lyckligare nu
Eller kan man ha roligt utan sprit?
Efter ett liv med dubbelarbete som komiker, skådespelare och producent kraschade Monica Lindgren ordentligt. Det tog tid att resa sig men när hon till slut nått upp till ytan igen samlade hon kraft, ställde sig på scenen och presenterade sin personliga monolog om resan ut ur en av vår tids största folksjukdomar. Nu gör hon en uppdaterad variant som får oss alla att TÄNKa efter. Det blir humor och allvar om något så tabubelagt som alkoholism. Trots att var 10:e person som dricker alkohol i Sverige får problem så är det ingenting vi pratar om särskilt öppet. Som komiker ställer hon sig också frågan: - Kan man verkligen skämta om alkoholproblem?

Det blir en stark resa ner till botten och tillbaka - från skuld och skam till glädje och stolthet via sång, musik och många igenkännande skratt. Ja, hon är inte bara nykter alkoholist – hon är ju också komiker och en helt vanlig ”männisch”! Vid sin sida har hon musikern Mattias Kågström som också är hennes positiva "sidekick".
I slutet får du som sitter i publiken också möjlighet att via Menti ställa alla de där frågorna du kanske velat ha svar på: "Vad gör man när man upptäcker att man själv, eller någon i ens närhet, dricker för mycket?", "Vart vänder man sig?"
Monica Lindgren är numera producent på Nordiskt Berättarcentrum och varvar detta med egna uppdrag som föreläsare och moderator. Sedan 2017 är hon också en av de stående boktipsarna i SVT:s Go'kväll.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. TÄNK: Monica Lindgren - Lyckligare nu, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December