• Evenemang idag
Onsdag
29
November 2023
Hallen Skellefteå

Väven – After school-föreställning

Biljetter säljs till 29/11 kl. 17.00 här online på Ticketmaster och på Skellefteå Turistcenter. Kvarvarande biljetter säljs sedan vid entrén.
Dansinitiativet/Norrlandsoperan
Väven är ett scenkonstverk med utgångspunkt och inspiration från vävning som hantverk, arbete och plats i samhället. Det är ett möte mellan den rörelsebaserade scenkonsten och den vävande textilkonsten. Genom cirkusens häpnadsväckande möjligheter och dansens abstraktion rör vi oss under, över, igenom och tillsammans med vävstolen och dess väv. Föreställningen är inspirerad av barnens tankar om det mjuka materialet och upplevelsen av att förkroppsliga de olika rörelserna som vävstolen och väven formar tillsammans. Vilken plats har det mjuka i vårt samhälle idag?
Åldersgrupp: Från 6 år
Föreställningens längd: 30 minuter, ingen paus
Insläpp: 15 minuter innan föreställningen börjar
Det ingår varmkorv och dricka i biljettpriset, maten är från kl. 17.00. Vid allergier mejla till: [email protected]
Föreställningen är ett samarbete mellan Skellefteå kommun, Skellefteå Dans och Balettförening, Dans i Västerbotten och Norrlandsoperan.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Väven – After school-föreställning, Hallen

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December