• Evenemang idag
16-16
Dec 2023
Nordanåteatern Skellefteå

Diagnoserna i mitt liv

Olof Wretlings Vinterprat ”Diagnoserna i mitt liv” blev så populärt att det sattes upp på Rival i Stockholm, togs ut på en rikstäckande turné och spelades flitigt mellan 2016–2018.
Den 14 december tar Olof emot sin doktorshatt vid medicinska fakulteten vid Umeå universitet. Efter att ha rört publiken till skratt och eftertanke med "Diagnoserna i mitt liv" tidigare, återvänder han nu med fyra nya föreställningar i Överklinten, Umeå och Skellefteå.
• Jag kan knappt tro att det är sant, det är så fantastiskt och jag blir så glad och så stolt. “Diagnoserna i mitt liv” handlar till stor del om sorgen över min pappa som jag förlorade så tidigt. Och han jobbade som lektor på Lärarhögskolan. Så att få komma till universitetet, hans gamla arbetsplats och få ta emot denna utmärkelse och framföra “Diagnoserna i mitt liv” kommer bli stort för mig. På ett sätt känns det som att cirkeln sluts, säger Olof Wretling.
Längd: ca 75 minuter utan paus
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!

Biljetter & tider

Lördag 16 December 2023 15:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 16 December 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nordanåteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Diagnoserna i mitt liv, Nordanåteatern

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December