Torsdag
15
Februari 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

FREDRIK BENKE RYDMANS MASTER OF DANCE

MASTER OF DANCE
En dans stand up av och med Fredrik Benke Rydman
Sveriges mest kända doldis kliver fram ur skuggorna och ger sig själv den plats han förtjänar.

Som the Master of Dance. Efter många år som dansare, koreograf och regissör är det dags att dela med sig av alla hemligheter från dansvärlden. Publiken behandlas som blivande dansare och under föreställningens gång kommer Benke att skapa en unik koreografi efter instruktioner som ges av publiken.
Men lugn i bänkraderna, ingen publik dansar på scenen. Det gör bara Benke.
Manus är skrivet av Martin Luuk och Benke Rydman. Med humor, allvar och starka visuella koreografier bjuds publiken på en annorlunda upplevelse.
”- Jag leker med formen av en masterclass, som publiken är inbjuden till. Jag berättar och visar mitt sätt att dansa/koreografera, så att säga ger mina tips och hemligheter från ett långt dansliv. Jag berättar om konstnärliga problem som jag brottas med. Från att jag tidigare i livet varit besatt av kroppskontroll och kontroll över ett helt rum och kanske även verket. Men att jag nu konstnärligt strävar efter mer frihet. Jag prisar friheten i masterclassen och framhäver vikten av att vara fri i konsten. I föreställningen framkommer dock att jag på ett personligt plan fortfarande har noll insikt och söker kontroll närmast desperat. I den krocken är tanken att en diskussion, om var gränsen ligger, skall uppstå hos publiken.” säger Fredrik Rydman

Biljetter & tider

Torsdag 15 Februari 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FREDRIK BENKE RYDMANS MASTER OF DANCE, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December