Torsdag
29
Februari 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Takida - Boxroom Tour

Takida ger sig ut på storslagen Boxroom turné.
Ett av Sveriges största rockband, Takida, åker än en gång ut på en akustisk turné, Boxroom.

Det blir 21 spelningar runt om i landet med start på Cirkus i Stockholm den 15e februari. Det är 10 år sedan Takida åkte ut på turné under samma koncept.
Boxroom-konceptet är en avskalad, akustisk konserthusturné med nära relation till den sittande publiken. Det kommer bli vackert och storslaget på en och samma gång–inramat med extra stråkar och körer. ”Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari.
Takida. ”Takida bildades 1999 och slog igenom stort några år senare med debut albumet "Make You Breathe" (2006). Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans första plats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.
Arrangör: Karlsson & Norberg
Scen 1 (sittande)
Start: 19:30
Längd: 2x45 min
Paus: Ca 30 min
Åldersgräns: 13 år

Biljetter & tider

Torsdag 29 Februari 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Takida - Boxroom Tour, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December