• Evenemang idag
15-16
Dec 2023
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Zara Larsson - Honor The Light

Zara Larsson återvänder till Sara kulturhus - 15 december är hon tillbaka med sin intima föreställning "Honor The Light". Skellefteå blir en av endast två platser i Sverige där Zara Larsson uppträder och konserten följs av en EP och TV-sändning!
”Honor The Light” är en modern tolkning av luciatraditionen där vi kommer att få uppleva Zara Larsson på ett helt nytt och unikt sätt. Föreställningen består av tre akter och kommer innehålla nya akustiska versioner av låtar från hennes imponerande katalog, tillsammans med klassiska julsånger. Det är en hyllning till ljus och kultur som kulminerar i den typen av storslagen popshow som bara Zara kan leverera.

Biljetter & tider

Fredag 15 December 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 16 December 2023 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Zara Larsson - Honor The Light, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December