• Evenemang idag
Lördag
20
Januari 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Möt Skellefteås musikframtid

Är vi på väg in i en ny musikalisk storhetstid liknande den på 1990-talet med band som The Wannadies, This Perfect Day, Mindre Modiga Män, Hardy Nilsson med flera? Kan det hända igen?
Skellefteå musikaliska med vänner presenterar ett gemensamt krafttag för att stödja utvecklingen av framtidens musikliv i Skellefteå.
18.00-ca 21.30 Sara kulturhus, Scen 1:
KONSERT MED FRAMTIDENS MUSIK
Ungt, engagerat, begåvat – kvällens konsert blir ett showcase med några av de band som nu är med och skapar Skellefteås musikframtid. Lyssna till:
• RÖDA NAGLAR tjej-punkbandet i Skellefteå, råa ljud och skrikig sång får dem att sticka ut i mängden. Med budskap om feminism försöker de få alla tjejer att våga ta plats och stå upp för sig själva.
• KJELLS BÄNK med eget material, en blandning av garagerock, punk och indierock levererat med en grym energi och scennärvaro.
• HÖK – musik på svenska. Någon beskrev musiken som ljusmörk. Svepande gitarrljud med dödsallvarliga texter.
• THE SOULMATE SOCIATY, med fascination inför 70-talet och soulen, ger dom sig på otrampad mark för att hitta sitt eget soulinspirerade moderna sound.
• BARONS COURT, hårdrocksband med rötterna i Burträsk som släppte sitt första album 2022 och nu bara kör på.
Biljetter från fredag 24 nov: 199 kr + ev. förköpsavgifter. Ett begränsat antal fribiljetter kommer att släppas till gymnasieungdom i Skellefteå.
Arrangör: Skellefteå Musikaliska i samverkan med Kulturföreningen Mullberget, Sara kulturhus, Studiefrämjandet och Summertime Music & Life Festival.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Möt Skellefteås musikframtid, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari