Fredag
22
Mars 2024
Hallen Skellefteå

Lo Ragnar & Nino – om glesbygd, tro och identitet

Lo Ragnar & Nino – om glesbygd, tro och identitet
Lo Ragnar & Nino är en poesipärla i två akter. På scen får vi se Lo Ragnar Lindström och Nino Mick framföra sina dikter. Det blir medryckande och berörande när nyskrivna texter blandas med nyskriven musik. Lo Ragnar diktar om glesbygd i norra Sverige, myrarna och skogarna. Men det handlar också om arv, kropp, hem och kärlek. Vi kommer att färdas genom årstiderna i Västerbotten med hjälp av knivskarpa ögonblicksbilder. Nino framför sin nya diktsvit Hej helvetet, en?resa till själens botten. Vår berättare är Lucifer, som har störtats från himlen och som desperat söker ett språk för upplevelsen?och sorgen. Både Lo Ragnar och Nino belyser icke belysta platser, inre som yttre. Deras dikter har beröringspunkter men helt egna uttryck.


Åldersgräns 15 år.
Föreställningen är 1 timme och 40 minuter.
Insläpp 10 minuter innan föreställningen börjar.

Arrangör: Kultur och bibliotek inom Skellefteå kommun.
Bild: Märta Thisner

Biljetter & tider

Fredag 22 Mars 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lo Ragnar & Nino – om glesbygd, tro och identitet, Hallen

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari