• Evenemang idag
Tisdag
19
Mars 2024
Sara Kulturhus Trappscenen Skellefteå

Ravel – En talkshow med Stig Larsson

Stig Larsson är en av Skellefteås stjärnor i berättarhimlen. Han har sedan debutromanen Autisterna (1979) levererat högklassig kultur i ett otal former, och nu kommer han äntligen tillbaka till hemstaden för ett ravel.
Ravel är Skellefteås enda talkshow, där journalisterna och komikerna Marcus ander Andersson och Tinika Häggström bjuder in gäster i den kulturella och geografiska periferin för ett samtal.
Kvällens huvudgäst är ingen mindre än Stig Larsson. En författare som sedan 70talet varit en tydlig del av Sveriges kulturliv. Han har skrivit böcker som Autisterna och Nyår och skrivit pjäser som Kaninmannen och VD.
Vi har bjudit in Stig för att diskutera kulturlivet i Sverige och uppväxten i Skellefteå. Om framtiden och om livets stora frågor, med en stor gnutta humor.
Det kommer även erbjudas andra hemliga gäster och musikakter, håll till godo och missa inte denna unika kväll!

Insläppstid kl:19:00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Trappscenen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ravel – En talkshow med Stig Larsson, Sara Kulturhus Trappscenen

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April