• Evenemang idag
Fredag
1
Mars 2024
Sara Kulturhus Trappscenen Skellefteå

Stand-up kväll: Karin Adelskiöld & vänner! SLUTSÅLT

Skellefteås etablerade stand-up klubb är tillbaka med en rolig lyckad kväll. Rullande succé med Özz och Henrik, nu är det damernas tur! Vi välkomnar Karin Adelskiöld till scenen. Garanterat goda skratt, så boka dina biljetter innan det är slutsålt!
Om Karin Adelskiöld
Komiker med många järn i elden. Hon är författaren som skrivit ”Nu är det kul igen- från utmattning till arbetsglädje”. Hon är stresspedagog och är också hedersdoktor på Lunds Tekniska högskola. Mest är hon känd som komiker och den 1:a mars gästar hon Skellefteå och SARA kulturhus. Vi syns då!
Agneta Stefansson & Erik Moberg kommer att värma upp publiken!
Agneta Stefansson
Agneta skämtar om sin vardag och yrkesliv som 50 plussare. Hon gillar dialekter och gör sitt bästa för att härma dom. Till vardags är hon Tv - journalisten som håller koll på de mest lokala nyheterna. 2019 vann hon titeln ”Umeås roligaste”.
Erik Moberg som konferencier - firar 10 år som komiker, han är giggar med de flesta stora komikerna som Babben, Johan Glans och Jonas Gardell, nu besöker han Skellefteå tillsammans med Özz. Erik driver två stand up klubbar i Umeå varav en blev utsedd till Sveriges bästa på stand up galan 2022.
Arrangörer: The Flying Reindeer Comedy Club & Expats and Friends Association.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

16 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara Kulturhus Trappscenen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stand-up kväll: Karin Adelskiöld & vänner! SLUTSÅLT, Sara Kulturhus Trappscenen

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April