Rum För Resande

Klockarbergsvägen 1 • Skellefteå

Rum För Resande ligger i mycket vackra omgivningar, 900 meter från Skellefteå centrum. Här bor du nära naturen men med närhet till allt vad centrum har att erbjuda. På några minuter tar du dig till Bonnstan - en kyrkstad med anor från 1600-talet, Lejonströmsbron – Sveriges äldsta träbro som fortfarande är i bruk och Skellefteälven där man kan vandra längs Hälsans Stig.

Hotellet erbjuder 9 rum med totalt 20 bäddar – vilket skapar en personlig och hemtrevlig atmosfär. Rummen har trägolv och alla har sitt eget unika färgtema i form av fondväggar och textiler. På rummen finner man faciliteter så som 32” LCD-TV, fri wi-fi och sittplats med bord. I korridorerna i anslutning till rummen finns toaletter och duschar.

Gäster har tillgång till ett gemensamt kök. Där finner man alltid kostnadsfritt kaffe och te. Slappna av kan man göra i TV-loungen framför just TV:n eller varför inte med ett brädspel? Ute på terrassen kan du slå dig ned för att njuta av solen, eller varför inte ta plats framför eldstaden i lobbyn? Hotellet lånar kostnadsfritt ut cyklar, vilket gör det ännu lättare att ta sig in till stadskärnan. Varje morgon dukas en stor härlig frukost fram – frukosten är inkluderad i priset. Man kan vid förfrågan även ordna catering till hotellet.

Tillgängliga rum på Rum För Resande

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Rum För Resandes olika rumstyper

Torsdag 5 Oktober t.o.m Fredag 6 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Aktuellt på Rum För Resande

Fler hotell i Skellefteå