Medlefors Hotell & Konferens

Medleforsvägen 2 • Skellefteå

Medlefors Hotell ligger tre kilometer från centrala Skellefteå. Lika långt är det till Nordanå Park där man hittar museer, konstgalleri, butiker och caféer. Du kan kostnadsfritt låna cykel från hotellet för att lätt ta dig runt! Lätt tar man sig även till Skellefteälven som ligger endast 300 meter från hotellet. Under vinterhalvåret när snön och isen ligger tjock kan man ge sig ut på ett riktigt skoteräventyr! Åk på safari på toppmoderna snöskotrar som når över 200km/h. Med har du dig professionella guider och under dagen stannar man till för en riktig vildmarkslunch.

Det finns 50 enkelrum och 60 dubbelrum på Medlefors Hotell. Dessa är uppdelade över tre olika hus: Profilen, Älvslunda och Kvarngården. I Profilens rum hittar man eget badrum med dusch, kabel-TV och fri wi-fi. Älvslunda erbjuder även de rum med WC/dusch, kabel-TV och wi-fi. På varje våningsplan i de båda husen finns en gemensam TV-lounge med te- och kaffekokare. Rummen är stilrena och funktionellt och bekvämt inredda.

Alla hotellgäster har tillgång till bastu, pool och en sporthall med gym, bordtennis och innebandy. Det finns en vacker trädgård med en terrass där man kan slå sig ned för en lugn stund. Här finns även en grillplats med full utrustning till gästernas förfogande. Varje morgon dukas en stor välfylld frukostbuffé fram. Vill man äta lunch eller middag måste detta förbokas innan.

Tillgängliga rum på Medlefors Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Medlefors Hotell & Konferens olika rumstyper

Lördag 20 Juli t.o.m Söndag 21 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Skellefteå