Furunäset Hotell & Konferens

Belonasvängen 2 B • Piteå
Furunäset Hotell & Konferens ligger i en unik 1800-talsbyggnad och erbjuder en relaxavdelning med gratis tillgång till bastu och bokningsbara spabehandlingar. Gratis WiFi finns i lobbyn.

Hotellbyggnaden är designad av den kände svenska arkitekten Axel Kumlien, som också ritat Grand Hotel i Stockholm. Många av de stora rummen vetter mot innergården, och vissa har utsikt över den vackra parken mittemot hotellet. Alla rum har sitthörna och skrivbord.

I den angränsande byggnaden ligger restaurangen Furuborg, som erbjuder en riklig lunchbuffé på vardagar samt after work på fredagar. Alldeles intill hotellet hittar du även restaurangen Doktorsvillan, som har utsetts till en av regionens bästa restauranger av White Guide.

Området erbjuder många möjligheter till rekreation, inklusive paintball, golf och ridning. Inte långt från Furunäset finns Storforsen, Europas största, fritt strömmande vattenfall.

Furunäsets småbåtshamn ligger bara 100 meter från hotellet. Till centrala Piteå är det knappt 3 km. Hotellet erbjuder också kostnadsfri parkering.

Tillgängliga rum på Furunäset Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Furunäset Hotell & Konferens olika rumstyper

Onsdag 6 Mars t.o.m Torsdag 7 Mars - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Superior - Gratis avbokning
I detta enkelrum finns en sittgrupp, en garderob samt eget badrum med duschkabin och hårtork. Enkelrummet har en platt-tv med kabelkanaler, parkettgolv, heltäckningsmatta och värme. Det finns 1 säng i boendeenheten.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Platt-tv, sittgrupp samt te- och kaffekokare ingår också.
Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har ljudisolerade väggar, en sittgrupp samt eget badrum med duschkabin och hårtork. I dubbelrummet finns en garderob, en soffa, parkettgolv, heltäckningsmatta samt en platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.
Svit - Gratis avbokning
Alla sviter har bubbelbadkar, sittgrupp och platt-tv. Husdjur är inte tillåtna i rumstypen.

Fler hotell i Piteå