Lördag
28
September 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

Från Broadway till Duvemåla är Sveriges mest populära musikalshow och utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler – allt framfört av några av våra absolut bästa och mest meriterade musikalartister.
Föreställningen som av pressen beskrivits som ”musikalernas Diggiloo” såg dagens ljus 2016 och är idag, 11 säsonger och över 250 000 sålda biljetter senare, en av Sveriges mest populära scenshower, älskad av såväl kritiker som publik.
På 2024 års Sverigeturné medverkar Malena Tuvung (Fame, Grease, Cats, Jekyll & Hyde m.fl.) och Martin Redhe Nord (Ringaren i Notre Dame, Häxorna i Eastwick, Next to Normal, Kristina från Duvemåla m.fl.). Övriga tre solister tillkännages inom kort. Välkommen på Sveriges största musikalfest!
Medverkande
Malena Tuvung är utbildad vid Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och är en meriterad sångerska och musikalartist. Hon har en bredd i sitt artisteri och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera. I krogshower både utomlands och i Sverige har hon fått utnyttja sin musikaliska bredd och sitt röstomfång till max och blandat genrer friskt i allt från musikal och visor till soul, pop och rock. I dessa sammanhang har hon också fått chansen att hylla några av vårt tids största sångerskor som tex Whitney Houston, Barbra Streisand, Cher, Lady Gaga och Celine Dion för att nämna några. Malena har medverkat i flertalet musikaler runt om i landet och gjort flera stora roller bl a i Fame, Grease, Jekyll & Hyde mfl. Det har även blivit många produktioner på GöteborgsOperan, däribland My Fair Lady, Mary Poppins, Romeo&Julia, West Side Story, Crazy For You och Mozarts opera Trollflöjten. 2009 gjorde hon huvudrollen i musikalen Cats på Cirkus i Stockholm och sjöng där en av musikalhistoriens största hits genom tiderna Memory. Den fick hon även framföra i SVT:s Allsång på Skansen. Sommaren 2022 sågs hon i konsertversionen av Jesus Christ Superstar på Dalhalla. Utöver sin medverkan i Från Broadway Till Duvemåla är Malena
även aktuell med den egenskrivna soloföreställningen Evergreen- En hyllning till Barbra Streisand.
Martin Redhe Nord landade sin första storroll i svenska originaluppsättningen av Mamma Mia som spelades på Cirkus och Scandinavium 2005-2007. Därefter har han bland annat medverkat i High School Musical på Göta Lejon, Elvis på Glada Hudikteatern och gästspelade även med föreställningen i New York, The Book of Mormon på China Teatern, Häxorna i Eastwick på Cirkus och Next to Normal på Uppsala stadsteater. Martin var sidekick till Lena Philipsson i hennes jubileumsshow Min drömshow på Cirkus och Rondo 2011-2012 och året efter var han med i Melodifestivalens huskör. 2019 medverkade Martin både i Doobidoo tillsammans med Marsha Songcome och Så ska det låta tillsammans med Linus Wahlgren. Han är också röstskådespelare och har gjort röster i bland annat Disneys Zootropolis och Frost 2. När Martin 2018 spelade huvudrollen i Göteborgsoperans uppsättning av Ringaren i Notre Dame skrev Svenska Dagbladet “Martin Redhe Nord som Quasimodo, ett fynd som sjunger längtan med kraft, nerv och värme”.
FLER MEDVERKANDE TILLKOMMER!
Grupprabatt, minst 21 platser 495kr/st, köps endast på 0771-707070
Bra att veta inför ditt besök:
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Inhängning av ytterkläder och väskor i garderob är obligatoriskt. Garderobsavgiften på 12,50kr är tillagd på din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Rullstolsplatser:
Scen 1 har 6st rullstolsplatser på rad 22: plats 710, 711, 712 (B2) och plats 719, 720, 721 (A2). Ledsagare ingår i biljetten för rullstolsplats. Observera att ledsagare sitter på vanlig stol snett bakom rullstolsplatsen.
Samtliga rullstolsplatser nås via hiss vid trapphus B. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Biljetter & tider

Lördag 28 September 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari