• Evenemang idag
Lördag
25
April 2020
Nordanåteatern Skellefteå

Kartan över oss

Premiär!
En existentiell hörlursvandring genom ditt inre landskap.
Tiden är inne, platsen är här. Stormarna rider oss och den inre kompassnålen snurrar. Har vi gått vilse eller är på väg att hitta rätt? En konstant av röster kivas om vi närmar oss Jordens kant eller redan trillat över den. En kamp om redan existerande kartor. Kanske behöver vi en ny?

Kartan över oss är en existentiell hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Verket upplevs genom din egen mobil och egna lurar. Genom att gå till olika platser växer både kartan och berättelsen. Spelplatsen är din hemort, där vi tillsammans ritar kartan över oss.

Det konstnärliga teamets medlemmar Lisa Färnström, Joakim Rindå och Hampus Norén känns igen från tidigare produktioner som "Nationalparken", "Run for your life", "När vi träffade varann", "Landet Inuti", "Den svenska demokratins historia", "Sång till välfärden", "Några av oss", "Fäboland" och ”Vi som bor här del 1 och 2” "Kartan över oss" blir första gången de arbetar i denna konstellation.

För att uppleva verket använder din egen mobil (smartphone) eller platta och egna lurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS.

Kartan över oss är jubileumsföreställningen som avslutar Riksteaterns två tematiska spår "Demokratins gränser" och "Människa och natur".

Premiären kommer att äga rum på alla orter samtidigt.
Lördagen den 25 april 2020.

I siffror

331 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December