Lördag
10
Maj 2025
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Men, Pappa!

Tomas von Brömssen och Evelyn Jons, vad finns kvar att säga? Succéshowen som fyllde Göteborgs Konserthus och sålde ut Kungsbacka Teater våren 2024 är nu tillbaka på en ny turné.
Showen är en varm och musikalisk föreställning fylld med skratt, djupa samtal och tankar från ett liv i ständig förändring. Framför allt så handlar den om resan genom livet och att våga förändras under livets gång. På scen har vi Tomas von Brömssen och sångerskan Evelyn Jons. Eller vänta… är hon hans dotter? Varför har vi aldrig fått träffa henne tidigare? Och tänker han verkligen sjunga musikal…?! Men, Pappa!
Missa inte när en av våra mest älskade skådespelare Tomas von Brömssen äntligen får utforska sin musikalsida tillsammans med den rutinerade musikalartisten Evelyn Jons.
Föreställningen har paus och varar totalt i 2t 20min.
För fullt program se: ... men Pappa! - Stjärnkvällar (stjarnkvallar.se)

Recensioner från vårens turné med Men, Pappa!
”Tack för många skratt. En kanonkväll, såååå bra ni är, Tack för underhållningen!”
”Tomas gör mig alltid lycklig. Evelyn Jons var en ny bekantskap som jag inte begriper att jag har missat. En underbar föreställning som värmer!”
”Helt underbar föreställning, såg den på Göteborgs konserthus. Vilka proffsiga artister båda två. Evelyn Jons röst helt makalös och Tomas komiska roll och klarinetten hanterade han med bravur!”
”[…] gå och se den, jag kan lova er att ni tycker dom är otroliga!”
”Tomas von Brömssens […] - ni vet vem han är. Evelyn Jons klingar nog inte fullt lika bekant i stugorna, men det ska visa sig att även hennes namn är väl värt att minnas. […] Humorn landar annars utan undantag och kemin mellan scenkamraterna är urstark i både snacket, sången och dansen. ” – Borås Tidning
Medverkande samt manus & regi: Tomas von Brömssen & Evelyn Jons
Gitarr – Per Hovensjö
Piano – Rickard Åström
Bas – Fredrik Bergman
Trummor – Per Boqvist
Ljusdesign - Jenny Björklund
Ljuddesign - Janne Svanberg
Producent - Sten Cranner

Biljetter & tider

Lördag 10 Maj 2025 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Men, Pappa!, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli