Best Western Malmia Hotel

Torget 2 • Skellefteå

Best Western Malmia Hotel ligger perfekt beläget mitt på torget i hjärtat av Skellefteå. Det är endast fem minuters promenad ned till strandpromenaden vid älven och du har alltid nära till shopping, restauranger och sevärdheter. Du tar dig lätt till Skellefteå Kraft Arena där man kan se topplaget i ishockeyns elitserie Skellefteå AIK spela. Två kilometer norr om Skellefteå ligger Vitberget, en gammal stridsledningscentral, som nu är ombyggd till ett häftigt äventyrshus vid namn Boda Borg. Lös klurigheter och klara utmaningar tillsammans med ditt lag!

Det finns 100 rum och sviter på Best Western Malmia Hotel. Välj bland annat mellan att övernatta i den lyxiga Carl Philip sviten, i ett affärsrum eller varför inte något av de speciellt inredda tjejrummen? Varje rum har faciliteter så som badrum med dusch, skrivbord, sittplats, TV och fri wi-fi. På tjejrummen finner man även make-up-spegel, hårfön, vattenkokare och strykjärn. Dessa rum är inredda i glada färger och alla har utsikt mot torget.

Hotellets lobby har öppet 24 timmar om dygnet och här finner man även varma drycker lika länge. Lobbybaren håller öppet till 01.00 varje kväll. På första våningen i hotellet ligger Allstar Sportsbar, en genuin sportsbar med totalt 60 LCD-skärmar över restaurangen som visar sport från världens alla hörn. Här serveras även en frukostbuffé varje morgon som är inkluderad i rumspriset.

Hotellgäster har fri tillgång till bastu: det finns en bastu på våning tre som måste bokas och en på femte våningsplanet, där det även finns relaxrum med TV och omklädningsrum. Vill man kan man slå sig ned i badtunnan ute på balkongen med en fantastisk utsikt över torget. Finns det något mer avslappnande än det?

Tillgängliga rum på Best Western Malmia Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Malmia Hotels olika rumstyper

Söndag 30 Mars t.o.m Måndag 31 Mars - Pris inkluderar moms.

Rum Queen - för 1 person - Gratis avbokning
Observera att sängen är 140 cm bred.
Rum Queen - för 1 person - Ingen återbetalning
Observera att sängen är 140 cm bred.

Fler hotell i Skellefteå