Stiftsgården Konferens & Hotell

Brännavägen 25 • Skellefteå

Stiftsgården Konferens & Hotell var tidigare en Prästgård. Man har en mycket lång och händelserik historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1507. Här odlades och plockades till exempel Norrlands första äpple. Du bor omgiven av skön natur, men med gångavstånd till stadens puls. Genom hotellet kan du hyra cykel för att utforska de vackra omgivningarna. Endast tre minuter bort ligger den anrika Kyrkstaden, där man kan få en guidad tur. På Ytterholmen, mitt i Skellefteälven, kan man koppla av med en stund i badtunna och bastu. För den som vill gå på vin-, whiskey-, öl- eller chokladprovning finns flera möjligheter att göra så.

På Stiftsgården kan man välja mellan att bo i Kursgården, Annexet eller på Vandrarhem. I Kursgården finner man 30 rum av hotellstandard. På rummen finns WC med dusch, TV och telefon. Annexet erbjuder 14 rum där duschen ligger i anslutning till rummen. Vandrarhemmet har 22 bäddar indelat i enkelrum, 2bäddsrum och 3bäddsrum. Dusch och WC hittar man i korridorerna. Gästerna har tillgång till ett gemensamt kök. Det går att köpa till frukost, sänglinnen och städning. Rummen är inredda i vitt från golv till tak och har endast Tuvan-möbler från det lokala Allinwood. Man blandar gammalt med nytt för att skapa en romantisk, mysig atmosfär.

Hotellets restaurang lagar sina rätter från grunden med högklassiga råvaror. Man använder sig av lokala och närproducerade produkter och serverar mat baserad på säsong. Kockarna värnar om den svenska traditionen och lagar mat därefter. I Pehrkällaren kan man slå sig ned under välvda vackra tegeltak. Atmosfären här nere är något alldeles speciell.

Tillgängliga rum på Stiftsgården Konferens & Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Stiftsgården Konferens & Hotells olika rumstyper

Onsdag 24 April t.o.m Torsdag 25 April - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Skellefteå