Aurum Hotel

Gymnasievägen 12 • Skellefteå

Hotell Aurum klassar sig själv som Skellefteås trendigaste hotell. Personalen på Hotell Aurum strävar efter att ge förstklassig service och ett professionellt bemötande. Man ligger beläget vid E4:an endast 1.5 kilometer från centrala Skellefteå. I närheten finner man Bowlingkompaniet där man kan bowla med familjen. På hotellet har man en 5-kampsanläggning där man kan utmana vännerna i volleyboll, fotboll, basket, frisbeegolf och minigolf. På hotellet hittar man också ett biljardbord och runt om finns flera motionsspår.

Det finns totalt 74 rum med 120 bäddar på hotellet. Rummen renoverades 2005/2006 och är mycket stilrent inredda med trägolv, varma färger och härliga textiler. Faciliteter som du finner på rummen är WC med dusch, fri wi-fi, TV med brett kanalutbud och en sittgrupp. Alla rummen har sängar av märket Lectus. Du kan välja mellan att spendera din vistelse i enkel-, dubbel- och combirum eller superior. I rumspriset ingår frukostbuffé, middagsbuffé och fri tillgång till relaxavdelningen.

Hotellets relaxavdelning är av mycket hög klass. Här finner man en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, torr- och ångbastu och en lounge med storbilds-TV. För att lyxa till det lite extra kan man boka VIP-relaxen där det finns en jacuzzi, dusch och bastu för två. Avdelningen är mycket fräsch och mysig med en otroligt avslappnad atmosfär. Genom att boka ”SPA-paketet” får man en behandling på hotellets egna SPA Daggdroppen. I paketet ingår även övernattning i dubbelrum, middag med dessert och kaffe samt frukostbuffén.

Restaurangen renoverades och fick en helt ny stil under 2006, man har nu 108 sittplatser där man serverar sina gäster utsökta rätter. Varje måndag till torsdag mellan 17:30 – 20:00 dukas det fram en middagsbuffé med salladsbord, kex, ost och kaffe. Vid fint väder kan man avnjuta sin måltid på uteterrassen, som råkar vara Skellefteås allra största. Frukostbuffén kan självklart också den njutas av utomhus.

Tillgängliga rum på Aurum Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Aurum Hotels olika rumstyper

Lördag 15 Juni t.o.m Söndag 16 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Skellefteå