Comfort Hotel Skellefteå

Stationsgatan 8 • Skellefteå

1863 invigdes Skellefteå stadshus, byggnaden var troligen Nordens allra största timmerhus någonsin(!). Protester till trots, revs byggnaden för att ge plats åt ett nytt stadshus, som senare kom att bli stadshotell. Idag är man norra Sveriges nyaste konferenshotell och Norrlands modernaste hotell- & konferensanläggning. Hotellet är mycket trendigt med en härlig mix av nytt och gammalt. Skellefteå Stadshotell ligger beläget vid vackra Stadsparken, endast 300 meter från Skellefteå busstation.

Det finns 113 rum på stadshotellet, alla mycket luftiga och rymliga. Man har inrett bekvämt och modernt med trägolv och jordnära färger på väggar och i textiler. Du kan välja mellan att spendera din vistelse i enkelrum, dubbelrum, superior enkel/dubbel, minisvit, svit eller familjerum. Faciliteter som du finner på rummen är WC med dusch, hårfön, skrivbord, fåtölj, telefon, LCD-TV och fri wi-fi. Man erbjuder flera olika sorters paket såsom Familjepaketet och Elitseriepaketet. I familjepaketet ingår övernattning två nätter i familjerum (2+2) och ett inträde till antingen Leos Lekland eller Vitbergsbadet. Elitseriepaketet bjuder på övernattning i dubbelrum, sittplats under en av Skellefteå AIK:s hemmamatcher och en 2-rättersmiddag.

På Verandan, hotellets restaurang, dukas en fräsch frukostbuffé fram varje morgon. Här serveras även stadens populäraste lunchbuffé. På kvällen erbjuder man en utsökt à la carte-meny. På nätterna förvandlas Verandan till en het nattklubb, dit skellefteåborna kommer för att dansa! Restaurangen har en fantastisk utsikt över stadsparken. Behöver man en stund för sig själv eller om man bara vill lyxa till det en aning kan ett besök på Aquaspa vara på sin plats. Aquaspa ligger inom hotellet och erbjuder allt från pedikyr till massage och vaxning.

Tillgängliga rum på Comfort Hotel Skellefteå

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Comfort Hotel Skellefteås olika rumstyper

Måndag 20 Maj t.o.m Tisdag 21 Maj - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Superior - för 1 person - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har sittgrupp, platt-tv, skrivbord och eget badrum. Det finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har sittgrupp, platt-tv, skrivbord och eget badrum. Det finns 2 sängar.
Dubbelrum - för 1 person - Ingen återbetalning
Detta rum har ett skrivbord, en tv och utsikt över gatan.
Dubbelrum - Ingen återbetalning
Detta rum har ett skrivbord, en tv och utsikt över gatan.
Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Modernt och rymligt rum med en bred enkelsäng. Här finns en tv, ett skrivbord och eget badrum.

Fler hotell i Skellefteå