Hotel Victoria

Trädgårdsgatan 8 • Skellefteå

Hotel Victoria är ett litet familjeägt hotell beläget i hjärtat av Skellefteå. Man ligger placerad på 6:e våningen i en maffig byggnad, varpå man har Skellefteås bästa utsikt. Personalen lägger stor vikt på personlig service för att göra vistelsen så bekväm som möjligt för gästen. Från hotellet är det endast 200 meter till busstationen och 18 km till Skellefteå Flygplats. Shoppingstråk, restauranger och barer har du precis utanför dörren, bokstavligen. Till strandpromenaden tar du dig på två minuter, varför inte ta en härlig promenad längs Skellefteälven?

Du kan välja mellan två sorters rum på Hotel Victoria: enkel eller dubbel. Rummen är klassiskt inredda med trägolv och härliga färger på väggarna. Man har från rummen en otrolig utsikt över staden. Faciliteter som finns är toalett med dusch, platt-TV, skrivbord och fri wi-fi. I enkelrummen finns en mindre sittgrupp medan man i dubbelrummen hittar en sittgrupp med bord och i vissa fall även en minibar.

Hotellet har även Skellefteå centrums högst belägna restaurang & bar: 6:e våningen. Slå dig ned i elegant miljö med mysig atmosfär och njut av någon av rätterna från à la carte-menyn. Man serveras flera olika regionala specialiteter. Frukostbuffé står framdukat varje morgon och ingår i rumspriset. Frukostrummet har en magnifik panoramavy över Skellefteå.

Tillgängliga rum på Hotel Victoria

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Victorias olika rumstyper

Lördag 20 Juli t.o.m Söndag 21 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Skellefteå