Torsdag
11
April 2024
Nordanåteatern Skellefteå

Context

Context blandar populärmusik och berättelser i en härlig och tänk föreställning.
Musikgruppen Context från Burträsk bildades 2012 genom ett samarbete mellan initiativtagarna och bandmedlemmarna André Malmen, Robert Lindberg och Burträsk Församling.
Context består av Lisa Larsson, Robert Lindberg, André Malmén, Jenny Wahlberg, Johan Andersson, Dag Holmgren, Robert Westman och Emilia Röjås.
Contexts föreställning är ett arrangemang initierat av Män för Kvinnofrid i Skellefteå. Hela behållningen från evenemanget går till stöd för Guldstadens Kvinnojour. Män för Kvinnofrid är en förening bildat av en grupp män som arbetar för att motverka våld i nära relationer och sexuella trakasserier mot kvinnor. Förutom att förändra denna våldskultur samlar Män för Kvinnofrid in pengar för att stötta Kvinnojouren. Detta arbete innebär att föreningen sedan starten 2017 kunnat förmedla 1,4 miljoner kronor till Kvinnojouren. Kvinnojouren gör en fantastisk insats och erbjuder skydd och akutboende till kvinnor och barn som hamnat i en omöjlig situation. Trots detta tvingas de att neka många behövande hjälp på grund av platsbrist.
Konserten är ca 1,5 timme, ingen paus.
Insläpp 30 minuter innan konserten börjar.
Rullstolsplatser bokas hos Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510 eller [email protected]
1 ledsagare går in gratis och behöver fribiljett som bokas hos Skellefteå Turistcenter.
Arrangör: Män för Kvinnofrid i Skellefteå och ABF Skellefteå

Biljetter & tider

Torsdag 11 April 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

4 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nordanåteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Context, Nordanåteatern

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April