Söndag
9
Juni 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Dolly Style

Klicka här för att boka FAMILJEBILJETTER

Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.

Gruppen som bildades 2014 och är känd för sin färgglada och lekfulla image. Gruppen består av fyra tjejer som har artistnamnen Molly (rosa), Holly (blå), Polly (lila) och Yolly (gul) Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”.
Deras musik och scenframträdanden kännetecknas av en lekfull och energisk popstil med influenser från den så kallade "kawaii"-kulturen, känd för sitt gulliga utseende.
Med sin unika stil och fängslande framträdanden har Dolly Style fångat uppmärksamheten hos både yngre och äldre fans. Gruppen fortsätter att vara aktiva inom den svenska musikscenen och har etablerat sig som en av de mer unika och karaktäristiska popgrupperna i landet.

Spellängd: 45 min
Åldersgräns: Upp till 13 år i målsmans sällskap

Biljetter & tider

Söndag 9 Juni 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dolly Style, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April