Söndag
27
Oktober 2024
Sara kulturhus Scen 2 Skellefteå

Ahmed Berhan – Inget driv

Årets komiker Ahmed Berhan åker på sin första soloturné-INGET DRIV
Hösten 2024 åker Årets Komiker 2023 Ahmed Berhan ut på sin första soloturné-INGET DRIV.

-Vad drömmer en person utan driv om? Kom och se en dröm gå i uppfyllelse, min första soloturné.
När Ahmed Berhan var 13 år hörde han Chris Rocks standup-show på en CD-skiva och började älska konstformen. 9 juli 2006 fick Ahmed chansen att för första gången själv testa standup på en scen och var efter det helt fast. Det var det roligaste han någonsin gjort.
Ahmed har sedan dess bland annat medverkat i Släng dig i brunnen, Comedy Central, RawComedy Club och gjort 8 utsålda turnéer med den populära humortrion SEMST som förutom Ahmed består av Jonatan Unge och Branne Pavlovic. Han har med andra ord stått på scenen och kört standup en hel del sen kvällen i källaren 2006 men har aldrig tagit steget ut och turnerat med en egen show förrän nu! I höst åker Ahmed ut på sin första, alldeles egna soloshow runt om i Sverige.
Ahmed är en hyllad komiker och skådespelare.2023 gjorde Ahmed ett uppmärksammat sommarprat i Sommar i P1 och blev tvåfaldig vinnare av Det Svenska Humorpriset där han utsågs till Årets manliga komiker och hans populära SVT-program IFS (Invandrare för svenskar) utsågs till Årets humorprogram.
Ahmed har också synts och hörts i flera radio-och TV-program genom åren, bland annat Morgonpasset i P3, Tankesmedjan i P3, Parlamentet, 1 mot Sverige och som skådespelare i TV-produktioner som Bert och Kontoret samt spelat huvudroll i filmen ”Hjärtat” och i pjäsen”8 kvadrat
”Ahmed Berhan–Inget driv” kommer hösten 2024 besöka 27 städer runt om i Sverige med premiär 9 oktober.
Arrangör: United Stage
Spellängd: ca 75 min, ingen paus
Show start kl: 20:00
Bra att veta inför ditt besök:
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 60 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Ledsagare ingår i biljetten för rullstolsplats. Observera att ledsagare sitter på vanlig stol snett bakom rullstolsplatsen.
Samtliga rullstolsplatser nås via hiss vid trapphus B. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Biljetter & tider

Söndag 27 Oktober 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Skellefteå.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 2). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ahmed Berhan – Inget driv, Sara kulturhus Scen 2

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli