Onsdag
13
November 2024
Nordanåteatern Skellefteå

A Date With Elvis - A Tribute To The King

Succén fortsätter och kommer till Skellefteå! En mycket hyllad och elegant hyllningskonsert till den största artisten i modern historia.
Bered er på en musikalisk resa genom att kliva på tåget där allt en gång började. Ni tas med på en musikalisk show varvat med musik och historieberättande med start vid den rafflande genombrottet på Sun Records 1954 för att sedan ta oss ända till Djungelrummet på Graceland 1977!
Medverkande i showen är inga mindre än John Lindberg även känd från JLT, Stefan Nykvist från Larz Kristerz, Chris Bergström (Eva Eastwood), Olle Tjern på trummor och Peter Fröbom på bas.Fem goda vänner som alla har en stor kärlek till Elvis musik.
Ni serveras ett stort knippe tidlösa låtar, glädje, historia och prat i en härlig symbios kryddat med ett rejält drag!

Biljetter & tider

Onsdag 13 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nordanåteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A Date With Elvis - A Tribute To The King, Nordanåteatern

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli