Lördag
25
Maj 2024
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

TÄNK: Petra Malm -Bli din egen pionjär

Petra Malm, en före detta elitsoldat med bakgrund från Försvarsmakten, har gått från att operera i hemlighet till att dela med sig av sina djupgående erfarenheter genom föreläsningar. Petra har omvandlat sina 17 år av unika erfarenheter till livslektioner i ledarskap, motståndskraft och personlig utveckling. Genom sin energi, empati och expertis strävar hon efter att inspirera andra att tända sin inre låga och bli pionjärer på sin egen personliga resa.  
I hennes föreläsning ”Bli din egen pionjär”, berättar hon gripande om övergången från ett vanligt vardagsliv till den adrenalinstinna och ibland farliga verkligheten i en krigszon. 
Med sin erfarenhet av mentala prövningar och teamarbete under stress erbjuder Petra värdefulla insikter och metoder i sina föreläsningar. Att lyssna till en föreläsning med Petra garanterar praktiskt användbar kunskap för alla deltagare. 
Om Petra: 
Petra Malm har deltagit i tv-serien "SAS Who Dares Wins" och varit programledare för "Elitstyrkans hemligheter" på TV4. Som den första svenska kvinnan att klara uttagningstesten till Särskilda operationsgruppen inom Försvarsmakten har hon också arbetat som föreläsare, tränare och coach. Hennes bok "Kodnamn PAM" ger insikt i hennes liv och uppdrag inom hemliga operationer och utmaningarna som kvinna i en manlig värld. 
Med sin erfarenhet av mentala prövningar och teamarbete under stress erbjuder Petra värdefulla insikter och metoder i sina föreläsningar, med ämnen som "Bli din egen pionjär", "Ledarskap i grupp" och att "Slå från underläge". 
 Start: 19:00
Längd: ca 120 minuter inkl paus 30 min
Åldersgräns: Ingen

Biljetter & tider

Lördag 25 Maj 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. TÄNK: Petra Malm -Bli din egen pionjär, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Skellefteå.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Skellefteå. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April